Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένας 64χρονος ιερέας στη Λάρισα ο οποίος έπεσε από σκεπή ναού κατά τη διάρκεια εργασιών.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (16/6) στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στον Βρυότοπο, όπου πραγματοποιούνταν εργασίες συντήρησης και επισκευής.

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο ιερέας, ο οποίος βρισκόταν πάνω στη στέγη του ναού, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο τραυματίας διακομίστηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα, στη θωρακική μοίρα καθώς και στα άκρα, γεγονός που καταδεικνύει τη σοβαρότητα της πτώσης.

Ο 64χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική, με το ιατρικό προσωπικό να παρακολουθεί στενά την κατάσταση της υγείας του, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα διερευνώνται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ