Δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 16 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Μοσχάτο, ύστερα από καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που είχε δηλωθεί ως κλεμμένη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ρήγα Φεραίου και έκαναν σήμα στους δύο επιβαίνοντες να σταματήσουν για έλεγχο.

Ο οδηγός αγνόησε τις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής. Έπειτα από διαδρομή περίπου 500 μέτρων, οι δύο νεαροί εγκατέλειψαν το όχημα και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν ωστόσο να τους εντοπίσουν και να τους ακινητοποιήσουν, προχωρώντας στη σύλληψή τους. Από την έρευνα προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα είχε αφαιρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα από την περιοχή της Καλλιθέας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ