Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της αστυνομικού από τον επίσης αστυνομικό σύζυγό της στη Δράμα, καθώς στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει συναντήσεις του δράστη με ψυχολόγο.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, «μας προκύπτει ότι είχε μπει σε μια διαδικασία να διαλυθεί ο γάμος του ζευγαριού και ο συνάδελφος δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό και ζήτησε βοήθεια».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι «ποτέ δεν παραπέμφθηκε σε ψυχολόγο από την υπηρεσία του», σημειώνοντας πως εξετάζεται το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να λάμβανε ιδιωτική φαρμακευτική αγωγή ή ψυχολογική υποστήριξη από ιδιώτη ψυχολόγο.

Παράλληλα τόνισε πως «ποτέ δεν είχαν δώσει δικαίωμα, ήταν λειτουργικοί στην υπηρεσία, δεν είχαν αναφέρει ένταση στο σπίτι, δεν μας έχει αναφερθεί περιστατικό έντασης ή κακοποίησης».

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναμένουν την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου της 43χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η αστυνομικός δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της και τραυματίστηκε θανάσιμα από τουλάχιστον οκτώ μαχαιριές στην πλάτη και στα πλευρά, ενώ οι συνάδελφοί της την εντόπισαν ημίγυμνη σε κρεβάτι, σε υπόγειο χώρο της οικίας, με το μαχαίρι δίπλα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ