Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που άγνωστοι εισβάλουν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη και αρπάζουν μια συσκευή αφρόγαλου αξίας 4.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις δύο ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έξω από το κατάστημα.

Αρχικά πραγματοποιούν σύντομη κατόπτευση του χώρου και στη συνέχεια κινούνται με ταχύτητα, δείχνοντας να γνωρίζουν καλά τη διαρρύθμιση και τα σημεία πρόσβασης.

Οι δράστες παραβίασαν τα πτυσσόμενα φύλλα της τζαμαρίας, αφαιρώντας τον πίρο, και ο ένας από τους δύο εισήλθε στο κατάστημα.

Κατευθύνθηκε προς το ταμείο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει χρήματα, καθώς ο συναγερμός είχε ήδη ενεργοποιηθεί.

Κατά την αποχώρησή του, άρπαξε τη συσκευή αφρόγαλου, την οποία παρέδωσε στον συνεργό του για να μπορέσει να εξέλθει από το κατάστημα.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο που τους περίμενε σε κοντινή απόσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ