Αργοστόλι: Νέα ερωτήματα και αντιφάσεις – «Η Μυρτώ μιλούσε σε έντονο ύφος με κάποιον – τον έβριζε» λέει ο 26χρονος
Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει ένας 66χρονος από την Πρέβεζα
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο της Μυρτώς στην Κεφαλονιά, τα ερωτήματα γύρω από το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο δωμάτιο 10 ξενοδοχείου στο Αργοστόλι παραμένουν αναπάντητα, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί αυτοψία και αναπαράσταση στον χώρο όπου κατέρρευσε η 19χρονη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 23χρονος κατηγορούμενος φαίνεται να έχει δώσει τις πιο αντικρουόμενες εκδοχές. Από την άλλη, ο 22χρονος, μέσω του συνηγόρου του, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με το περιστατικό».
Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει και ένας 66χρονος από την Πρέβεζα, με τον οποίο η Μυρτώ φέρεται να είχε επικοινωνία τη νύχτα του περιστατικού.
Ο 23χρονος κατηγορούμενος δεν τον είχε αναφέρει αρχικά, όμως μετά την οικειοθελή παρουσία του 66χρονου στις αρχές, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, δηλώνοντας: «Γνώριζα ότι είναι οικονομικά εύρωστος, αλλά δεν ήξερα με τι ασχολείται. Η Μυρτώ επικοινωνούσε μαζί του, χωρίς να γνωρίζω το περιεχόμενο των συνομιλιών τους».
Από την πλευρά του, ο 66χρονος περιέγραψε την τελευταία τους επαφή μέσω βιντεοκλήσης, αναφέροντας ότι η κοπέλα έδειχνε ήρεμη, μέχρι τη στιγμή που η συνομιλία διακόπηκε ξαφνικά, πιθανότατα –όπως εκτιμά– επειδή κάποιος εισήλθε στο δωμάτιο. Παράλληλα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε 26χρονος, η 19χρονη φέρεται να είχε έντονη τηλεφωνική αντιπαράθεση λίγο πριν καταρρεύσει: «Μιλούσε σε έντονο ύφος με κάποιον, τον έβριζε, αλλά δεν γνώριζα ποιος ήταν», ανέφερε.
Νέα ερωτήματα προκύπτουν και από το υλικό των καμερών ασφαλείας, το οποίο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του 23χρονου. Ενώ είχε υποστηρίξει ότι βρισκόταν μαζί με τη Μυρτώ σε πλατεία, τα πλάνα τον δείχνουν να κάθεται μόνος του σε παγκάκι.