Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Βρέφος μόλις 18 μηνών μεταφέρθηκε ετοιμοθάνατο στο ΠΑΓΝΗ – Κατέληξε λίγο αργότερα
Οι γιατροί προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ διάρκειας περίπου 48 λεπτών χωρίς κανένα αποτέλεσμα
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.
Το βρέφος μεταφέρθηκε από τον παππού του, καθώς οι γονείς εργάζονται εκτός Κρήτης, αφού τις προηγούμενες ημέρες δεν αισθανόταν καλά και είχε ήδη εξεταστεί από παιδίατρο με φαρμακευτική αγωγή.
Κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο παρουσίαζε σηπτική εικόνα και λίγο αργότερα υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή.
Οι γιατροί προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ διάρκειας περίπου 48 λεπτών χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Παράλληλα, με εισαγγελική εντολή συνελήφθη ο παππούς για έκθεση ανηλίκου, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ