Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο άνδρας που πυροβόλησε διαρκώς σε δύο διαμερίσματα στα Δερβενάκια Πάτρας την Κυριακή (24/05).

Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε επανειλημμένα προς δύο διαμερίσματα του κτιρίου, με τα σφαιρίδια να καταλήγουν στις μπαλκονόπορτες των κατοικιών.

Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά και προς αυτοκίνητο ιδιοκτήτη που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικοδομή, προκαλώντας ζημιές στο τζάμι της πόρτας του οχήματος, πριν τραπεί σε φυγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποίησαν αυτοψία και εντόπισαν πέντε σφαιρίδια από αεροβόλο όπλο.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο η επίθεση προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Η ΕΛΑΣ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης περιουσίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ