Μπορεί χθες, η ομάδα Wagner να σταμάτησε την ανταρσία κατά της Ρωσίας και την πορεία προς την Μόσχα, ωστόσο, σε κάποιες περιφέρειες της χώρας ισχύουν περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν μετά την… επανάσταση της μισθοφορικής ομάδα.

Έτσι παρά το γεγονός ότι η ομάδα Wagner του Γιεβγκένι Πριγκόζιν… κατέβασε τα όπλα, εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα περιοριστικά μέτρα στον μεγάλο αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας M-4 στις περιφέρειες της Μόσχας και της Τούλα στη Ρωσία, αναφέρει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Οδικού Δικτύου σε ανάρτησή της στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

«Βάσει προηγούμενων αποφάσεων που ελήφθησαν στις περιφέρειες, παραμένουν σε ισχύ οι περιορισμοί στην κυκλοφορία στον (αυτοκινητόδρομο) M-4 στις περιφέρειες Τούλα και Μόσχα», διευκρινίζει η υπηρεσία στην ανάρτησή της.

Ανταρσία χιλιάδων βαριά οπλισμένων μισθοφόρων της ρωσικής εταιρείας Wagner, που πλησίαζαν στην πρωτεύουσα Μόσχα, ματαιώθηκε χθες Σάββατο, αποκλιμακώνοντας την πρόκληση με την οποία είχε βρεθεί αντιμέτωπο το Κρεμλίνο, έπειτα από συμφωνία που επετεύχθη με λευκορωσική μεσολάβηση, προκειμένου, όπως δήλωσε ο ιδρυτής της Γεβγκένι Πριγκόζιν, να αποφευχθεί αιματοχυσία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ