Ν.Μεντβέντεφ: Όλοι έχουν κουραστεί με τον Ζελένσκι! Φέρεται σαν υστερικό καθυστερημένο παιδί

«Τα πράγματα είναι επικίνδυνα γι αυτόν»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε τα παρακάτω στο Telegram:

Κανένας, ακόμη και οι πιο έμπειροι Ρωσόφοβοι, οι Πολωνοί, δεν δέχτηκαν τις αδέξιες προσπάθειες μεταφοράς της ευθύνης του βομβαρδισμού της Πολωνίας στη χώρα μας. Και αυτό είναι ένα σημαντικό σύμπτωμα:

Όλοι έχουν κουραστεί πολύ από το καθεστώς του Κιέβου. Ειδικά από τον νευρωτικό Ζελένσκι, που διαρκώς, γκρινιάζει, δαγκώνει και εκβιάζει όλο και περισσότερα πακέτα με χρήματα και όπλα. Λειτουργεί σαν ένα υστερικό παιδί με αναπτυξιακά προβλήματα.

Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλουν μια οριστική ρήξη με τη Ρωσία. Εξ ου και οι συχνές προσπάθειες βραχυκυκλώματος και λογικής με το Κίεβο, για να τον ωθήσουν σε διαπραγματεύσεις.

Ο Ζελένσκι δεν χρειάζεται διαπραγματεύσεις για προφανείς εγωιστικούς λόγους. Επιπλέον, είναι πολύ επικίνδυνα για αυτόν, όπως ήδη αναφέρθηκε. Άλλωστε, αν δεν αναγνωρίζετε την πραγματικότητα της κατάρρευσης της Ουκρανίας, είναι άσκοπο να καθίσετε στο τραπέζι.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV