Στο Κίεβο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ – Συναντήθηκε με τον Ζελένσκι

«Μαζί είμαστε πιο ισχυροί και θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Στο Κίεβο μετέβη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η άφιξή του αποτυπώθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε ο Ζελένσκι στο Telegram. Είναι η πρώτη φορά που ο Σούνακ επισκέπτεται την Ουκρανία, από τότε που έγινε πρωθυπουργός.

«Από τις πρώτες ημέρες του πολέμου η Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο υπήρξαν πολύ ισχυροί σύμμαχοι. Σήμερα συζητήσαμε τα πιο σημαντικά θέματα για τις χώρες μας και για την παγκόσμια ασφάλεια. Μαζί θα είμαστε ισχυρότεροι και θα επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα» έγραψε.

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε την επίσκεψη του Σούνακ. «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ουκρανία για την πρώτη του επίσκεψη στο Κίεβο προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο Ζελένσκι και να επιβεβαιώσει τη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου» δήλωσε εκπρόσωπος.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV