Λιβυκό θράσος: Υποστηρίζουν ότι ο Δένδιας τους «έστησε» και «δεν κατέβηκε από το αεροπλάνο»!

Η Τρίπολη τα... αρνείται

Με πρωτοφανές θράσος οι τουρκόφιλοι της Τρίπολης αρνούνται όλα όσα έγιναν σήμερα στην επίσκεψη-«φιάσκο» του Ν.Δένδια στην Τρίπολη και λένε πως ο Έλληνας ΥΠΕΞ αρνήθηκε να κατέβει από το αεροσκάφος και ακύρωσε την συνάντηση με την Λίβυα ΥΠΕΞ της Τρίπολης Najla Al-Mangoush!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Libya Review» δημοσιεύει στοιχεία της ανακοίνωσης του ΥΠΕΞ της Λιβύης, σχετικά με το διπλωματικό επεισόδιο που σημειώθηκε με τον Έλληνα ΥΠΕΞ:

Ο Νίκος Δένδιας έφτασε στην Τρίπολη αλλά αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και λίγο αργότερα αποφάσισε να αναχωρήσει.
Η υπουργός Εξωτερικών Najla Al-Mangoush τον περίμενε για να τον υποδεχτεί.
Το καταδικάζουμε αυτό & θα αναλάβουμε δράση

Φαίνεται πως στο τουρκόφιλο τμήμα της Λιβύης έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους «original» Τούρκους της Άγκυρας.

Αυτά είναι το θράσος, η παραπλάνηση και ο δημιουργία ψευδών αφηγημάτων.

Βέβαια επαναλαμβάνουμε το μέγιστο λάθος ανήκει αποκλειστικά στον Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο οποίος δεν είχε κανένα λόγο να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τρίπολη νομιμοποιώντας έτσι την τουρκόφιλη κυβέρνηση της.

Θα το τονίζουμε συνεχώς, η επόμενη κίνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη πρέπει να είναι η άρση της αναγνώρισης της κυβέρνησης της Τρίπολης ως κυβέρνησης της Λιβύης.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV