Μαγνητοσκοπημένο φημολογείται πως θα είναι το διάγγελμα Πούτιν προς το ρωσικό έθνος

Θα μεταδοθεί μεταξύ 9 και 10 το πρωί

Μαγνητοσκοπημένο φημολογείται πως θα είναι το μήνυμα Πούτιν προς το ρωσικό έθνος και θα μεταδοθεί ενδεχομένως γύρω στις 9 με 10 το πρωί.

Σύμφωνα με ανταποκριτές, δεν αποκλείεται ο Ρώσος πρόεδρος να ανακοινώσει κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων, προκειμένου να τελειώνει η Ρωσία τουλάχιστον με την υπόθεση του Ντονμπάς, καθώς οι κραυγές των ρωσοφώνων έχουν πληθύνει μετά τις τελευταίες σφαγιαστικές ουκρανικές επιθέσεις.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να στηρίξει την ταυτόχρονη ανακοίνωση των προθέσεων φιλορώσων αυτονομιστών στην περιφέρεια του Ντονμπάς για την διεξαγωγή τοπικών δημοψηφισμάτων στις 23-27 Σεπτεμβρίου, με ζητούμενο την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας των περιοχών αυτών, που αν επιτευχθεί, θα ανοίξει το δρόμο για την προσάρτησή τους από την Ρωσική Ομοσπονδία. Τον ίδιο δρόμο ακριβώς διέβη ο Ρώσος Πρόεδρος και το 2014 στην περίπτωση της Κριμαίας.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV