Πακιστανοί που ζουν στην Δανία κοροϊδεύουν τους Δανούς λέγοντάς τους ότι σε δεκαπέντε χρόνια από σήμερα η χώρα τους θα έχει γίνει πακιστανική περιοχή, αφού αυτοί γενάνε τουλάχιστον πέντε παιδιά ενώ οι γηγενείς μόλις ένα.

Φυσικά, ανάλογη κατάσταση υπάρχει και στην Ελλάδα, όπου ο ελληνικός πληθυσμός γερνάει και δεν ανανεώνεται ενώ τα σχολεία των μεγάλων αστικών κέντρων κατακλύζονται από τα παιδιά των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών που εν τέλει «νομιμοποιούνται».

«Μέχρι το τέλος της ζωής μας θα ζούμε στη χώρα σας. Εσείς κάνετε ένα παιδί και εμείς κάνουμε πέντε παιδιά. Μέσα σε 10-15 χρόνια στη χώρα σας θα υπάρχουνε πολύ περισσότεροι Πακιστανοί από Δανούς.

Μόλις παντρεύτηκα σύντομα θα κάνω πέντε παιδιά.

Έτσι να κάνουμε ακόμη περισσότερα παιδιά. Υπάρχουν μόνο 5 εκ.  Δανοί, σύντομα όλοι σας θα εξαφανιστείτε. 

Δες τους Σουηδούς, τους Νορβηγούς και τους Φιλανδούς και πάρε παράδειγμα. Εμείς όμως είμαστε πια εκατομμύρια!

Εσείς οι Δανοί είστε μία κοινωνία που πάτε με τα σκυλιά για αυτό το λόγο δεν κάνετε παιδιά. Εσύ έχεις άραγε κόρες και γιους ; Έχεις μήπως κόρες και γιους ; Οι μάνες και οι πατεράδες σας πήγαιναν με τα σκυλιά για αυτό το λόγο δεν πήγαιναν μεταξύ τους. Είστε μόνο πέντε εκατομμύρια ποτέ δεν θα μπορέσετε να γίνετε μεγαλύτεροι πληθυσμιακά.

Μικρή πουτ@ν@. Η μάνα σου θα μείνει έγκυος πάλι γιατί την κ@νόνισ@.

Εδώ δεν είναι Δανία. Εδώ είναι πακιστανική περιοχή,  πακιστανική περιοχή. Είμαστε πολύ μακριά από τη Δανία. Εδώ πλέον είναι Πακιστάν. Εδώ είναι η χώρα των Πακιστανών. Εμείς οι Πακιστανοί βάζουμε χέρι στη χώρα σας. Εδώ είναι μόνο για τους Πακιστανούς. Μόνο δική μας.»

Εικόνες από το μέλλον της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών που αδυνατούν να καταλάβουν τον κίνδυνο που διατρέχουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ