Επειδή η Δύση σκοπίμως παραπληροφορεί και παίζει με το συλλογικό ασυνείδητο το οποίο φροντίζει να το ενεργοποιεί ή να το απενεργοποιεί με φράσεις κλειδιά καλό είναι να θυμηθούμε την εξέγερση των νεοναζί του Κιέβου το 2014 που ανέτρεψε τον τότε εκλεγμένο και νόμιμο πρόεδρο της χώρας τον Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Στα βίντεο εύκολα κάποιος θα δει τους νεοναζί του Δεξιού Τομέα κυριολεκτικά να τρέπουν σε φυγή τις τότε πανίσχυρες αστυνομικές δυνάμεις των Berkut (τους οποίους διέλυσε το νέο καθεστώς και τους αντικατέστησε με την περιβόητη ναζιστική Εθνική Φρουρά).

Να σημειώσουμε ότι σκοτώθηκαν αρκετοί αστυνομικοί και υπήρξε μάλιστα και φερόμενος αποκεφαλισμός αστυνομικού από Τούρκους Τατάρους «διαδηλωτές» (σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζε της εποχής) που «επιθυμούσαν» και αυτοί την «Δημοκρατία» και την «Ελευθερία» (αλλά μόνο από τους Ρώσους, από Αμερικανούς δεν τους πείραζε καθόλου).

Φυσικά αυτά τα γεγονότα μετά την άνοδο στην εξουσία αυτών που έριξαν την προηγούμενη νόμιμη εξουσία, δεν διερευνήθηκαν ποτέ ώστε να είναι απολύτως επιβεβαιωμένα.

Eντύπωση προκάλεσε η οργάνωσή τους και το πόσο καλά προετοιμασμένοι αλλά και εξοπλισμένοι ήταν οι οπαδοί του Δεξιού Τομέα.

Μετά την ανατροπή Γιανουκόβιτς ήταν τα ίδια άτομα που εν συνεχεία κατατάχτηκαν στην Εθνική Φρουρά και δημιούργησαν το ναζιστικό τάγμα του Αζόφ το οποίο ευθύνεται για πολλά εγκλήματα πολέμου κατά ρωσόφωνων κατά τις συγκρούσεις του 2014 στο Ντόνμπας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, ήταν τότε πρεσβευτής στην Ουκρανία.

Να θυμίσουμε πως μαζί με την πασίγνωστη Βικτόρια Νούλαντ μοίραζαν ψωμί στους «διαδηλωτές» στην πλατεία Μαϊντάν.

Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο, τέτοιου είδους εξέγερση που είχε πρωταρχικό σκοπό τον εκφοβισμό των σωμάτων ασφαλείας διορανώνεται πάντα με έξωθεν βοήθεια…

Όταν λέμε για νεοναζί, αναφερόμαστε στην κυριολεξία του όρου.

Οι Ουκρανοί (όσοι νιώθουν Ουκρανοί) κατά τον Β’ ΠΠ είχαν δημιουργήσει μέχρι και ουκρανικά SS, ενώ είχαν υποδεχτεί τους Γερμανούς στο Κίεβο σαν απελευθερωτές (βέβαια μετά κατάλαβαν πως οι Γερμανοί έβλεπαν τα πράγματα φυλετικά και όχι πολιτικά).

Η Ουκρανία χωρίζεται σε δύο τμήματα και επί της ουσίας είναι κράτος και όχι έθνος-κράτος.

Η Ανατολική Ουκρανία αποτελείται κυρίως από ρωσόφωνους που νιώθουν Ρώσοι.

Η Δυτική Ουκρανία είναι η βάση όσων θεωρούν τον εαυτό τους Ουκρανό.

Σημειώνεται ότι επί 4 αιώνες βρίσκονταν υπό την κατοχή της Αυστριακής Αυτοκρατορίας και γι’αυτό έχουν αρεκτά… γερμανική νοοτροπία, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Δυστυχώς πολλά έχουν ξεχαστεί από τότε και για τους Έλληνες πολίτες ειδικά για όσους πιστεύουν στα αφηγήματα της Δύσης και της ΕΕ.

Για να μην ξεχνάμε γιατί ανθρώπους μιλάμε δείτε ένα  βίντεο απότ ο 2014 που δείχνει ένα απο τα ηγετικά στελέχη  του νεοναζιστικού κόμματος της Ουκρανίας «Δεξιός Τομέας» τον Alexander Muzychko να βιαιοπραγεί και να απειλεί τις τότε όποιες αρχές της Ουκρανίας βρίσκονταν ακόμα στις θέσεις τους.

Στο βίντεο φαίνεται ο διαβόητος Muzychko να κτυπά υπαλλήλους  που βρήκε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα στο Κίεβο ο οποίος δεν ήταν εκεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Muzychko που είχε πολεμήσει στην Τσετσενία και είναι υπεύθυνος για το θάνατο Ρώσων στρατιωτών, απείλησε τους υπαλλήλους του γραφείου ότι θα τους σύρει έξω και θα τους   κτυπήσει σαν ζώα.

Αυτούς τους υποστήριξαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ και τους «βάφτισαν» μαχητές για για την «ελευθερία».

Πόσο ελεύθερος θα ένιωθε κάποιος με αυτό το άτομο να τον απειλεί επειδή έτσι γούσταρε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ