Μπάιντεν για Ρωσία: «Θα έχει εκατόμβες θυμάτων εάν εισβάλλει στην Ουκρανία»!

«Θα αντιμετωπίσει την απόλυτη καταστροφή»

Σε μια προειδοποίηση η οποία ανεβάζει κι άλλο το θερμόμετρο στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας προχώρησε ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Όπως αναφέρει το AFP ο Μπάιντεν προειδοποίησε τη Ρωσία ότι θα έχει βαριές απώλειες εάν αποφασίσει να εισβάλλει στην Ρωσία.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προέβλεψε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα επιχειρήσει να εισβάλει στην Ουκρανία, προειδοποιώντας παράλληλα ότι μία ευρείας κλίμακας εισβολή θα πυροδοτούσε μία μαζική απάντηση που θα κόστιζε ακριβά στη Ρωσία και στην οικονομία της.

«Εκτιμώ ότι θα εισβάλει», δήλωσε ο Μπάιντεν, αναφερόμενος στο σενάριο αυτό, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως πιστεύει ότι ο Ρώσος ομόλογός του δεν θα ήθελε έναν «πόλεμο μεγάλης κλίμακας» και προειδοποίησε για «βαριές» απώλειες στο πεδίο της μάχης και πρωτοφανείς «σκληρές» κυρώσεις κατά της ρωσικής οικονομίας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV