Κρεμλίνο: Οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ είναι τόσο δύσκολες όσο να καθαρίζεις την «κόπρο του Αυγείου»!

«Πλήθος ζητημάτων έχουν συσσωρευθεί στις σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ και το να καθαρίσεις την κόπρο του Αυγείου μέσα σε μερικές ώρες συνομιλιών είναι αμφίβολο.»

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σε συνέντευξή του στο Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης.

«Είναι πολύ δύσκολο να περιμένει κανείς πρόοδο από τις συνομιλίες. Έχουμε μια τόσο τεράστια κόπρο του Αυγεία αυτή τη στιγμή στις διμερείς μας σχέσεις, που να την καθαρίσεις μέσα σε λίγες ώρες συνομιλιών είναι αμφίβολο» δήλωσε ο Πεσκόφ, σχολιάζοντας τις επικείμενες συνομιλίες των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι «ελπίζω ότι οι ηγέτες θα καταφέρουν να μεταφέρουν ο ένας στον άλλον τις ανησυχίες τους, να τις διατυπώσουν με σαφήνεια ο ένας στον άλλον και να ανταποκριθούν σ’ αυτές».

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV