Δολοφονία στη Νίκαια: Το θύμα είχε πλαστή ταυτότητα από το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών

Η υπόθεση του κυκλώματος των πλαστών ταυτοτήτων φαίνεται πως έχει αρκετά «loose ends», καθώς ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής άνδρας, που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση σε βενζινάδικο επί της Θηβών, στην Νίκαια, στις 16 Νοεμβρίου, είχε εκδώσει πλαστά έγγραφα (ταυτότητα) από τους επίορκους αστυνομικούς.

Ενώ ο εν λόγω Αλβανός ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πήρε χαρτιά από το κύκλωμα, που τον εμφάνιζαν ως «Στέργιος» (αντί για Μάριους) με καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Έχοντας στην διάθεση του αυτά τα στοιχεία, αγόρασε το βενζινάδικο.

Η εκτέλεση του είχε γίνει με πυροβολισμό στο κεφάλι. Από την επίθεση στη Νίκαια είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας, ξάδελφος του θύματος.

Πίσω από τη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, κρύβεται η αλβανική μαφία και η εκτέλεση αφορούσε σε διακίνηση κοκαΐνης σε Αθήνα και Μύκονο.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV