Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα παραστεί στα εγκαίνια του «Τουρκικού Κέντρου» στη Νέα Υόρκη!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος θα παραστεί στα εγκαίνια του «Τουρκικού Κέντρου», στη Νέα Υόρκη, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε διπλωματική πηγή.

Μέχρι τη στιγμή δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή και εκφράζεται η ελπίδα ότι θα επικρατήσουν οι “σοβαροί” σύμβουλοι του και θα τον αποτρέψουν, για να μην παραστεί στην εκδήλωση, στο πλευρό του Ερντογάν όπως αναφέρει το Hellas Journal.

Ο τελευταίος έρχεται ειδικά στη Νέα Υόρκη για τα εγκαίνια, και λόγω αυτής της εξέλιξης θα προσφωνήσει και τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που ξεκινά την Τρίτη, στην έδρα του Διεθνούς Οργανισμού. Η απόφαση του κ. Ελπιδοφόρου να αποδεχθεί την πρόσκληση του Ερντογάν έχει προκαλέσει οργή στην Ομογένεια.

Στέλεχος οργάνωσης που ασχολείται με την προώθηση των εθνικών θεμάτων στην Ουάσιγκτον, μας είπε ότι «ο Αρχιεπίσκοπος χαλά ότι κτίζουμε», διότι η τουρκική πρεσβεία τον χρησιμοποιεί στις επαφές της με το Κογκρέσο.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV