Ο Β.Πούτιν μπαίνει με Στρατό στην Λευκορωσία! - Τι θα ζητήσει από τη Δούμα

Τη μόνιμη παρουσία ρωσικών δυνάμεων στην Λευκορωσία αναμένεται να ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν από Συμβούλιο της ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία είναι η άνω Βουλή της χώρας, με την κρατική Δούμα να αναφέρεται ως η κάτω Βουλή.

Αυτό ανέφερε η πρόεδρος της άνω Βουλής  Valentina Matviyenko, η οποία επεσήμανε ότι αυτό θα γίνει σε έκτακτη συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου.

Εάν ληφθεί μια τέτοια απόφαση αυτό σημαίνει ότι τα ρωσικά στρατεύματα θα βρεθούν απέναντι ή δίπλα από την Πολωνία, την Λετονία και Λιθουανία, δηλαδή σε σημείο επαφής με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Όλα αυτά εν μέσω φημών για ένωση της Ρωσίας με την Λευκορωσία στον απόηχο μιας απόπειρας δολοφονίας από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες του προέδρου της πρώτης Α.Λουκασένκο.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV