Ισραήλ: Κατέρριψε drone της Χεζμπολάχ στα σύνορα με το Λίβανο

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρεισέφρησε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στην περιοχή του όρους Ερμών, κατά μήκος της γαλάζιας γραμμής, και καταρρίφθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε, από τον ισραηλινό στρατό, το drone που πέρασε τα σύνορα προερχόταν από το Λίβανο και καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Στη διάρκεια της νύχτας οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ταυτοποίησαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παρεισέφρησε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στην περιοχή του όρους Ερμών, κατά μήκος της γαλάζιας γραμμής», του συνόρου ανάμεσα στο εβραϊκό κράτος και τον Λίβανο, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός.

Το όρος Ερμών βρίσκεται στο σημείο όπου συναντώνται το Ισραήλ, ο Λίβανος και η Συρία. «Στρατιώτες πραγματοποιούν έρευνες στον τομέα, καμία παραβίαση της ισραηλινής κυριαρχίας δεν θα γίνει ανεκτή», πρόσθεσε ο ισραηλινός στρατός, χωρίς να διευκρινίζει το είδος, το μέγεθος ή ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του καταρριφθέντος drone. 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV