Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτήτριας από το Βερολίνο: «Ξαφνικά άκουσα έναν θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου» (φωτό, βίντεο)
Η Τρίσα Ο’Νιλ, βρισκόταν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, παρέα με συμφοιτητές της, όταν το φορτηγό ξεκίνησε να σκορπά το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες.
«Ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και είδα ανθρώπους να πετάγονται μπροστά μου», τόνισε αρχικά στο ABC η Τρίσα, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών της φέτος.
«Υπήρχε αίμα και πτώματα παντού. Ξαφνικά ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος και όσοι βρίσκονταν μπροστά μου, πήδηξαν από πάνω μου για να σωθούν» περιέγραψει τις στιγμές η Τρίσα Ο’ Νιλ.
«Είδα το μεγάλο μαύρο φορτηγό να επιταχύνει, να πέφτει πάνω στα περίπτερα και να συνθλίβει πάρα πολλούς ανθρώπους. Μετά τα φώτα έσβησαν και όλα γύρω μου είχαν καταστραφεί» θυμάται η νεαρή κοπέλα που γιόρταζε την τελευταία ημέρα των μαθημάτων της.
«Άκουγα μόνο κραυγές και τότε όλοι “πάγωσαν”. Αμέσως μετά όσοι ήταν στο χώρο άρχισαν να κινούνται και να προσπαθούν να βγάλουν τα συντρίμμια πάνω από τους εγκλωβισμένους και να βοηθήσουν όποιον μπορούσαν» συνεχίζει τη συγκλονιστική της περιγραφή.
«Είδα ένα τεράστιο φορτηγό να επιταχύνει και να χτυπά ανθρώπους, όλα τα φώτα άρχισαν να σβήνουν και τα πάντα είχαν καταστραφεί. Ακουγα τις κραυγές και πάγωσα. Προσπαθήσαμε αμέσως να βοηθήσουμε αυτούς που είχαν χτυπηθεί», συμπλήρωσε η νεαρή κοπέλα.
Η Τρίσα δήλωσε πως υπήρχε αίμα και νεκροί όπου και αν κοιτούσε ενώ τόνισε πως είδε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους στο δρόμο να μην κουνιούνται, εκφράζοντας το φόβο πως ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.