ΗΠΑ: Ένοπλος πυροβόλησε δυο αστυνομικούς στο Άρκανσας [φωτό & βίντεο]
Ένα θρίλερ είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο Άρκανσας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όπου πριν από λίγη ώρα ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ κατά δύο αστυνομικών και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία του 34χρονου δράστη έπειτα από ένα τηλεφώνημα που έγινε στις αρχές και αφορούσε σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
Ωστόσο, μόλις έφτασαν εκεί, ο άντρας τους πυροβόλησε με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να νοσηλεύεται τώρα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Άρκανσας.
Ο δράστης, ο οποίος έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι του χωρίς να είναι γνωστό αν υπάρχουν άλλα άτομα μαζί του ή αν αυτά είναι οπλισμένα, δεν συνεργάζεται με τις αρχές, όπως μεταδίδουν αμερικανικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ο 34χρονος Μπίλι Τζόουνς:
Sebastian County Sheriffs escorting ambulance on Hwy 71. Multiple deputies we’ve seen rushing to Hwy 253 pic.twitter.com/RNB3WFrX9J
— Pedro Rivera (@4029Pedro) 10 Αυγούστου 2016
Billy Jones has barricaded himself inside this home. Officers are currently working to negotiate with him. pic.twitter.com/DFwVcZtXLM
— 5NEWSONLINE (@5NEWS) 10 Αυγούστου 2016