Λήξη συναγερμού στις Βρυξέλλες- Ο συλληφθείς δεν κατείχε εκρηκτικά (φωτό,vid) (upd)
Βελγική πηγή δήλωσε ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά στον άνδρα που συνελήφθη κοντά στο εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες.
Εκκενώνεται εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες μετά από απειλή για βόμβα! Ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ δήλωσε ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και κάλεσε έκτακτη σύσκεψη.
Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται. Πρόκειται για το εμπορικό κέντρο City 2 στο κέντρο των Βρυξελλών. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και επι τόπου βρίσκεται η ειδική μονάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών.
Σύμφωνα με το RTL, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άνδρας φορούσε ζώνη με εκρηκτικά.
Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, που ήταν να εμφανιστεί σε εκπομπή το ανέβαλλε λέγοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.
Γύρω από το εμπορικό κέντρο έχει δημιουργηθεί πε΄ριμετρος ασφαλείας και έχει διακοπεί η κυκλοφορία.
Nieuwstraat brussel volledig dicht . pic.twitter.com/ir6dqYrrVQ
— Verschueren Marc (@mve_markit) 21 Ιουνίου 2016
Correctie vorige tweet: Nieuwstraat afgezet van Rogierplein tot en met Inno #belga pic.twitter.com/IedJ8lkhj7
— Seppe Knapen (@seppeknapen) 21 Ιουνίου 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ