Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
«Στο γερμανικό υπουργείο άμυνας το 2029 χαρακτηρίζεται ως κόκκινη γραμμή»
Ο Karl-Heinz Broyer, γενικός επιθεωρητής της Bundeswehr, γνωστοποίησε πως η «Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία μέσα στα επόμενα δύο χρόνια».
«Η δική μου ανάλυση και οι απόψεις διεθνών εμπειρογνωμόνων συμφωνούν ότι μέχρι το 2029, η Ρωσία θα είναι σε θέση να επιτεθεί σε έδαφος του ΝΑΤΟ. Επομένως, μέχρι τότε, πρέπει να έχουμε τα πάντα έτοιμα στο μέγιστο», είπε αρχικά.
Germany is preparing for war with Russia in two years.
Karl-Heinz Broyer, Inspector General of the Bundeswehr:
– My own analysis and the opinions of international experts agree that by 2029, Russia will be capable of attacking NATO territory. Therefore, by that time, we must… pic.twitter.com/niLXAFuJXx— Sprinter Press Agency (@SprinterPress) May 31, 2026
«Δεν λέω ότι μια επίθεση είναι αναπόφευκτη, αλλά από στρατιωτικής άποψης και στο χειρότερο σενάριο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Στο γερμανικό υπουργείο άμυνας, το 2029 χαρακτηρίζεται ως κόκκινη γραμμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα τελειώσουν εκεί. Απλώς σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα έχουμε μέχρι τότε. Επειδή η απειλή είναι πολύ πραγματική! Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτό που δεν θα έχουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.