Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (6/6) στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εννέα άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, αστυνομικοί έσπευσαν στη λεωφόρο Τρούστ έπειτα από αναφορές για πυροβολισμούς. Φτάνοντας στο σημείο, εντόπισαν τρεις γυναίκες που είχαν τραυματιστεί από σφαίρες, ενώ στην περιοχή βρισκόταν συγκεντρωμένο μεγάλο πλήθος κόσμου.

Οι τρεις τραυματισμένες γυναίκες διακομίστηκαν άμεσα σε νοσοκομεία της περιοχής για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Παράλληλα, οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ακόμα έξι άτομα που είχαν τραυματιστεί από τα πυρά μετέβησαν μόνοι τους σε νοσηλευτικά ιδρύματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια της επίθεσης ή για πιθανούς υπόπτους, ενώ οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ