Με ποινική δίωξη κατά αστροναύτη της NASA απειλεί η Μόσχα!

Με άσκηση ποινική δίωξης απειλεί η Ρωσία κατά της γυναίκας αστροναύτη της NASA Serena Auñón-Chancellor την οποία κατηγορεί ότι άνοιξε μια τρύπα  στην άτακτο του  Soyuz το 2018 ενώ ήταν προσδεδεμένο στον ISS.

Πριν από μήνες είχε αποκαλυφθεί ότι η αστροναύτης υπέφερε από ενδοφλεβική θρόμβωση κατά τη διάρκεια της αποστολής της και υπέθεσαν ότι αυτό της προκάλεσε ψυχική κατάρρευση και τρύπησε την κάψουλα για να αναγκάσει το πλήρωμά της να επιστρέψει νωρίτερα στη Γη.

Τώρα η θεωρία συνωμοσίας είναι ότι είχε μια ρομαντική σχέση με άλλο μέλος του πληρώματος, σχέση η οποία δεν είχε αίσιο τέλος  και αυτό την ώθησε να ανοίξει την τρύπα. Η NASA λέει ότι γνωρίζει ότι οι αστροναύτες της βρίσκονταν όλοι στην αμερικανική πλευρά του σταθμού όταν ξεκίνησε η διαρροή και ότι κανένας από αυτούς δεν μπορεί να φέρει κάποια ευθύνη για το συμβάν.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV