Ανησυχεί το αμερικανικό Ναυτικό: «Τα αντικείμενα αυτά είναι τεχνολογικά 1.000 χρόνια μπροστά»

Συνεχώς νέες και μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση των θεάσεων UFO οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι όλο και περισσότερες. Δύο πρώην αξιωματικοί του αμερικανικού Ναυτικού προειδοποίησαν ότι τα άγνωστα αυτά αντικείμενα παραβιάζουν τον αμερικανικό εθνικό εναέριο χώρο και τεχνολογικά βρίσκονται 1.000 τουλάχιστον μπροστά από ότι διαθέτουν οι ΗΠΑ σήμερα.

Την αφορμή για να βγουν στη δημοσιότητα οι δύο Αμερικανοί αξιωματικοί του Ναυτικού είναι ένα νέο βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνονται άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από ένα πολεμικό σκάφος του αμερικανικού Ναυτικού και στη συνέχεια να βουτούν μέσα στο νερό.

Σχολιάζοντας το βίντεο ένας εκ των δύο Αμερικανών αξιωματικών αναφέρει ότι η τεχνολογία που φαίνεται από αυτό βρίσκεται 100 έως 1000 χρόνια μπροστά από ότι διαθέτουν οι ΗΠΑ σήμερα.

«Η τεχνολογία που παρακρατήσαμε είναι τέτοια που μπορούμε να αμυνθούμε» σημείωσε.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV