Αυτή είναι η εικόνα του εμβολίου της Pfizer- BioNTech στο μικροσκόπιο - Τι περιέχει

Το εμβόλιο BNT162b2 των εταιρειών Pfizer- BioNTech  για τον κορωνοϊό τεχνολογίας mRNA έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας καθώς μαζί με το εμβόλιο mRNA-1273 της εταιρείας Moderna ήταν τα πρώτα που μπήκαν σε παραγωγή και στη συνέχεια σε χρήση.

Οι λόγοι που έχουν να κάνουν με τον έντονο προβληματισμό με τα συγκεκριμένα εμβόλια, είναι η ίδια η τεχνολογία mRNA η για πολλούς ενέχει μακροπρόθεσμα κινδύνους.

Πέρα όμως από αυτό, είναι πραγματικά σπάνια, αν όχι σχεδόν ανύπαρκτα τα βίντεο που να δείχνουν σε μικροσκοπική κλίμακα τι περιέχει το εμβόλιο BNT162b2 σε μεγέθυνση x2000.

Ο λόγος άγνωστος που δεν υπάρχουν σχετικά βίντεο.

Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό το βίντεο παρουσιάζεται το εμβόλιο της  Pfizer. Δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί βέβαια αν όντως πρόκειται για συγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά εάν είναι τότε τα ευρήματα είναι ενδιαφέροντα.

Σε ότι αφορά δε τη λέξη Morgellons που αναφέρεται, χωρίς πάλι να μπορεί με ακρίβεια να διασαφηνιστεί εάν πρόκειται για αυτό ή κάτι άλλο, πρόκειται για την περίφημη μυστηριώδη  νόσος Morgellons που αποτελεί αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των ειδικών. Είναι σπάνια μεν παραμένει  όμως μέχρι σήμερα ανεξήγητη.

Η κλινική της εκδήλωση περιλαμβάνει την εμφάνιση πληγών επάνω στο δέρμα και ο πάσχων έχει την αίσθηση ότι μικροσκοπικά ζωύφια περπατούν επάνω στο δέρμα του ή κάτω από αυτό και τα συμπτώματα είναι επιδεινούμενα και πολλές φορές επηρεάζουν την πνευματική ισορροπία του ασθενή.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV