Κύπρος: Βίντεο από την διάσωση χειριστή ανεμοπτέρου σε δύσβατη περιοχή στην επαρχία Λάρνακας

Ατύχημα με ανεμόπτερο σημειώθηκε μεταξύ Αθηένου – Κόσιης της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να συνδράμει το ελικόπτερο της Αστυνομίας για απεγκλωβισμό του χειριστή.

Βίντεο από την διάσωση του χειριστή του ανεμόπτερου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανεμόπτερο έπεσε σε δύσβατη περιοχή  μεταξύ Αθηένου – Κόσιης, της επαρχίας Λάρνακας, με αποτέλεσμα ο χειριστής του να εγκλωβιστεί.

Πρόκειται για Κύπριο άνδρα, 37 ετών,  ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και την λεκάνη.

Στην σκηνή μετέβη ελικόπτερο της Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε τον χειριστή του ανεμοπτέρου και τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο άνδρας εξετάζεται από γιατρούς του Νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Στις 05 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία που αφορούσε πτώση αλεξιπτώτου πλαγιάς στην περιοχή Κόσιης.

Στο σημείο έσπευσε Ε/Π της Μοίρας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας το οποίο παρέλαβε 1 πολυτραυματία και τον παρέδωσε στο ΓΝ Λευκωσίας στις 17:55.

Πρόκειται για Κύπριο άνδρα, 37 ετών,  ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και τη λεκάνη.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε αρμοδίως η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV