Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη χθεσινή αδιαθεσία που παρουσίασε σε τηλεοπτική εκπομπή, ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών.

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου.

Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas σήμερα. Ζητώ από όλους να δώσουν τα δικαιώματά τους. Ο Αντιπρόεδρος Fuat Oktay θα συμμετάσχει στα προγράμματα Kırıkkale, Yozgat και Sivas για να μας εκπροσωπήσει.

Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και απόλαυση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ