Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η νέα ομιλία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ενώ μιλούσε στην ΚΟ του κόμματός του επαναλάμβανε συνέχεια τις ίδιες προτάσεις του με αποτέλεσμα όσοι τον άκουγαν να απορούν.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (16/3) ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης: «Κόλλησε το μηχάνημα ανάγνωσης κειμένου (prompter), και για πολλά λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος επαναλάμβανε συνέχεια τις ίδιες προτάσεις».

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη που μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλου οι επαναλήψεις του Τούρκου Προέδρου προκάλεσαν ανησυχία για το τι συμβαίνει.

«Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία» ανέφερε ο Πρόεδρος της Τουρκία και αμέσως μετά είπε ξανά τα ίδια:

«Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία…».

«Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση» τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν και επανέλαβε: «Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση…».

Δείτε την ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ