Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να ζητήσει και την βοήθεια του Αλλάχ για να σωθεί η οικονομία της χώρας, ενώ είπε ότι είναι… σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του. Από την άλλη εξαπέλυσε νέα επίθεση στην αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι αν θέλει ο Αλλάχ η χώρα θα αυξήσει τα συναλλαγματικά της αποθέματα και η οικονομία της θα ανακάμψει.

«Όταν ήμουν πρωθυπουργός κάποια στιγμή τα συναλλαγματικά μας αποθέματα τα είχαμε φτάσει μέχρι και τα 135 δισ. δολάρια. Αν θέλει ο Αλλάχ θα φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα, διότι είμαστε αποφασισμένοι», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Από την άλλη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ξέχασε και την αντιπολίτευση. Ο πρόεδρος της Τουρκίας εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του μεγάλου του αντίπαλου στις εκλογές και της συμμαχίας της αντιπολίτευσης και είπε ότι παίρνουν εντολές από τους τρομοκράτες, ενώ εκείνος από τον Αλλάχ.

«Αυτοί της αντιπολίτευσης παίρνουν οδηγίες από τους τρομοκράτες που είναι στο όρος Καντίλ. Από τους τρομοκράτες. Ενώ εμείς παίρνουμε οδηγίες από τον Θεό και από τον λαό μας. Αυτή είναι η διαφορά μας. Μέχρι σήμερα έτσι κάναμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Σε όσους θέλουν να παραδώσουν την οικονομία της χώρας μας στους τοκογλύφους του Λονδίνου και στους τεχνοκράτες του ΔΝΤ ο λαός μας τους απάντησε και τους είπε “Άντε από εδώ, να φύγετε”», κατέληξε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ