Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε το πρωί της Τετάρτης, μήνυμα προς τους νέους της χώρας του, καθώς αρκετοί είναι οι αναλυτές που λένε ότι η ψήφος της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας ήταν ένα από τα «κλειδιά» της επικράτησής του στον πρώτο γύρο των εκλογών στην Τουρκία.

Αρχικά ο Ερντογάν στο μήνυμά του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, στις 28 Μαΐου, ευχαριστεί τους νέους «γιατί επιμείνατε στην επιλογή σας και εκφράσατε ελεύθερα την επιλογή σας στις κάλπες στηρίζοντας τη δημοκρατία μας».

«Με τη στάση αυτή, που αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους στον κόσμο, αποδείξατε για άλλη μια φορά πόσο σωστά κάνει το έθνος μας και σας εμπιστεύεται. Είμαι υπερήφανος για εσάς» προσθέτει ο Ερντογάν ο οποίος συμπληρώνει απευθυνόμενος προς τους νέους: «Είστε η ελπίδα μας, είστε η εγγύηση για ένα λαμπρότερο μέλλον».

Παράλληλα τους «συμβουλεύει» να μην αφήσουν «κανένα να μπεί ανάμεσα σε εσάς και στα όνειρά σας, να σας εκφοβίσει, να σας διαποτίσει με δηλητήριο».

«Μην αφήσετε άτομα με μεγάλο “εγώ” το παρελθόν των οποίων είναι γεμάτο αποτυχίες και εκλογικές ήττες να σας σύρουν στο δικό τους απύθμενο σκοτάδι» γράφει ο Ερντογάν «φωτογραφίζοντας» τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

«Μαζί θα λύσουμε τα προβλήματά μας, μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θα μοιραστούμε μαζί και τις λύπες και τις χαρές. Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα δούμε καλύτερες ημέρες μαζί. Στις 28 Μαΐου περιμένω τη μεγάλη στήριξή σας, νέοι αδερφοί και νέες αδερφές μου» καταλήγει στο μήνυμά του ο Ερντογάν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ