Τουρκικό ΥΠΑΜ: «Στις ΗΠΑ η αντιπροσωπεία μας για τα F-16»

«Μας προσκάλεσαν οι ΗΠΑ, στόχος να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατό», αναφέρει η Άγκυρα

Η προμήθεια νέων F-16 από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο εκμοντερνισμός αυτών που κατέχουν ήδη, αποτελεί ένα θέμα που «καίει» την τουρκική κυβέρνηση. Το Κογκρέσο έχει θέσει συγκεριμένους όρους για να μπει στη συζήτηση αυτή και για τον σκοπό αυτό, τουρκική αντιπροσωπεία έχει μεταβεί στις ΗΠΑ, όπως ενημέρωση σήμερα το υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας, σε ανάρτηση στο Twitter.

«Για το ζήτημα της προμήθειας και του εκμοντερνισμού των F-16 από τις ΗΠΑ: Τρεις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, τον Δεκέμβριο του 2021, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2022» αναφέρεται αρχικά.


«Η τεχνική αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετέβη στις ΗΠΑ για συνομιλίες, μετά από πρόσκληση των ΗΠΑ, με σκοπό την προμήθεια και τον εκσυγχρονισμό των F-16 το συντομότερο δυνατό» πρόσθεσε το τουρκικό υπουργείο.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV