Ι.Καλίν: «Το πρώτο πλοίο με σιτηρά μπορεί να αναχωρήσει από την Ουκρανία τη Δευτέρα»

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η πιθανότητα το πρώτο πλοίο εξαγωγής σιτηρών να αναχωρήσει από τα λιμάνια της Ουκρανίας αύριο Δευτέρα είναι μεγάλη. Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal 7, ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε ότι το κοινό συντονιστικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη πιθανότατα θα ολοκληρώσει τις τελικές εργασίες στα δρομολόγια εξαγωγής πολύ σύντομα.

Ο ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες ουκρανικές γεωργικές εταιρείες σκοτώθηκε σε ρωσικό βομβαρδισμό

Την ίδια ώρα, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες ουκρανικές γεωργικές εταιρείες, της Nibulon, ο Ολεκσέι Βαντατούρσκι και η σύζυγός του σκοτώθηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην περιοχή Μικολάιφ, δήλωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης Βιτάλι Κιμ.

Ο κυβερνήτης είπε στο Telegram ότι το ζευγάρι σκοτώθηκε στο σπίτι του στην πόλη Μικολάιφ, η οποία βομβαρδίστηκε τη νύχτα και το πρωί της Κυριακής.

Η Nibulon, η οποία έχει την έδρα της στο Μικολάιφ, ειδικεύεται στην παραγωγή και εξαγωγή σιτηρών, κριθαριού και αραβόσιτου και διαθέτει δικό της στόλο και ναυπηγείο.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV