Μ.Ακιντζί: Σκοτεινά σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν για προσάρτηση των κατεχομένων

Ο τέως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μίλησε για τα σκοτεινά σχέδια του Ερντογάν για προσάρτηση των κατεχόμενων στην Τουρκία.

«Από κάθε άποψη, η νοοτροπία του ΑΚΡ και του κυρίου Ερντογάν γίνεται μια προσπάθεια να εφαρμοστεί και εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ίσως υπάρχει μια αόρατη και υπόγεια πολιτική για προσάρτηση. Γίνεται μια προσπάθεια να μοιάζει, να υιοθετήσει αυτό το μέρος τη νοοτροπία της Τουρκίας από κάθε άποψη. Μια πολιτική που θα μας καθιστά επαρχία (της Τουρκίας)», προσθέτει.

Αποκαλυπτικός και για τα Βαρώσια, ο Ακιντζί δηλώνει ανοιχτά πως επρόκειτο για μια προσχεδιασμένη ενέργεια που αποσκοπούσε στην εκλογή Τατάρ.

«Καθώς πλησίαζαν οι εκλογές, στην Άγκυρα προσκλήθηκε ο τότε “πρωθυπουργός”.

Ο σημερινός “πρόεδρος”. Έκανε μια δήλωση, χωρίς να γνωρίζει. Πιθανότατα έμαθε καθ` οδόν τι ξεκάθαρα θα έλεγε για τα Βαρώσια και εκεί τον έβαλαν να διαβάσει μια δήλωση. Αν παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου εκείνης της ημέρας, θα το καταλάβετε» συνεχίζει ο Μουσταφά Ακιντζί.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV