Το ακούσαμε και αυτό από τον Μ.Ερντογάν: «Όπου πήγαν οι πρόγονοί μας έφεραν γαλήνη και δικαιοσύνη»

Τα βήματα του πατέρα του ακολουθεί και ο Μπιλάλ Ερντογάν, που έχει αναμειχθεί σε ένα σωρό σκάνδαλα στη «γείτονα», για να βγάλει το… παντεσπάνι του! 

Αυτή τη φορά λοιπόν προχώρησε σε μια παραδοχή, που εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά αποδείχτηκε ανεπίδεκτος μαθήσεως της Ιστορίας, αφού είδε ότι «στα εδάφη που πήγαν οι πρόγονοι μας δεν έφεραν αίμα και τυραννία»!

Η πλήρης δήλωσή του σε ομιλία του ήταν: «Είμαστε ένα έθνος που μεγαλώσαμε πάνω στο άλογο με ξίφος και βέλος. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Στα εδάφη που πήγαν οι πρόγονοι μας δεν έφεραν αίμα και τυραννία. Έφεραν δικαιοσύνη, γαλήνη και αγάπη»!

Ο Ελληνισμός γνωρίζει από πρώτο χέρι την… δικαιοσύνη, γαλήνη και αγάπη που σέρνουν μαζί τους οι Τούρκοι, από όπου και αν περάσουν! 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV