Κατεχόμενα: Ερντογάν και Τατάρ δεν πήγαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους

Δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν παρέθεσε χθες το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και η σύζυγός του, στα Κατεχόμενα.

Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

Ο κ. Ερντογάν επισκέφθηκε επίσης τον σπίτι του Αρπασλάν Τουρκές, ιδρυτή του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας. Σημειώνεται ότι το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Τουρκές έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Το βράδυ στην έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «διασημοτήτων» Τουρκίας – ψευδοκράτους, δεν παρέστησαν τελικώς οι Ερντογάν και Τατάρ.

Επικεφαλής της «κόκκινης ομάδας» ήταν ο «πρωθυπουργός», Ερσάν Σανέρ, όπως είχε δημοσιοποιηθεί, αλλά της «άσπρης ομάδας» που ήταν η τουρκική, δεν ήρθε τελικά ο υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Επικεφαλής των διασημοτήτων από την Τουρκία ήταν ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου.

O αγώνας έληξε 4-3 υπέρ της "άσπρης" ομάδας που είναι οι Τουρκοκύπριοι.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV