Βίντεο: Μαζική απογείωση 22 ελικοπτέρων Apache και Kiowa της Αεροπορίας Στρατού

Εντυπωσιακές εικόνες

Βίντεο με την ταυτόχρονη απογείωση ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Πρόκειται για ελικόπτερα Apache και Kiowa.

Απογειώθηκαν ταυτόχρονα 22 ελικόπτερα

Από την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού απογειώθηκαν 22 ελικόπτερα στην έδρα της ταξιαρχίας στο Στεφανοβικείο της Θεσσαλίας θυμίζοντας την περίφημη σκηνή από την ταινία «Αποκάλυψη τώρα».

Σημειώνεται, ότι ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρέθηκε στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) «Κιλκίς Λαχανά», στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης.

Περιηγήθηκε σε χώρους και εγκαταστάσεις, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού, το ευχαρίστησε για το έργο που επιτελεί και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής του.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV