Πρόβα για την προσάρτηση της Ταιβάν οι ασκήσεις και οι παραβιάσεις των Κινεζικων Ε.Ε.Δ.

 Σύμφωνα με Κινέζους ειδικούς  οι πρόσφατες 'πραγματικές ασκήσεις μάχης' που διεξήγαγε ο Στρατός της Κίνας στα στενά της Ταιβάν αποτελούν πρόβα για την προσάρτηση της Ταιβάν. 

Σύμφωνα με την Ταιβάν άλλα και αναλυτές, οι παραβιάσεις που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών αποτελούν και αυτές μέρος πρόβας για γενικευμένη επίθεση. 

Κατά την διάρκεια αυτών των παραβιάσεων μαχητικά J-10s και J-11s που εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Ταιβάν είχαν ως σκοπό να καταστρέψουν όποια μαχητικά της Ταιβάν είχαν καταφέρει να απογειωθούν, μετά από μια γενικευμένη πυραυλική κα αεροπορική Κινεζική επίθεση

Τα συγκεκριμένα μαχητικά συνόδευαν αριθμό από Κινεζικά βομβαρδιστικά Η-6, ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη και  J-16 που παραβίασαν τον εναέριο χώρο κοντά στα βόρεια της νήσου όπου βρίσκεται το πολιτικό κέντρο και οι κύριες ναυτικές βάσεις. 

Οι ασκήσεις και οι παραβιάσεις από τα Κινεζικά μαχητικά που έλαβαν μέρος κατά την επίσκεψη του U.S. Undersecretary of State, Keith Krach’s, αποτελούν πλέον κατά αναλυτές κανονικές πρόβες πολέμου, που σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να μετατραπούν σε κανονικές πολεμικές επιχειρήσεις. 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV