ΕΑΑΣ για διερευνητικές: «Ο "γκρίζος λύκος" δεν συζητά εκτός αν ο συνομιλητής επιθυμεί τη θυσία του»

Με ανακοίνωση της η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ), αναφέρεται στις διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας που ξεκίνησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ε.Α.Α.Σ. αναφέρει μία ρήση του Θουκυδίδη πως ο «ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του».  

Η ανακοίνωση: 

«Σήμερα ξεκινούν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδος - Τουρκίας προκειμένου να βρεθούν σημεία "επαφής" μεταξύ των δύο πλευρών.

Ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν θετικά για την Πατρίδα μας αλλά όσοι δώσαμε τον νενομισμένο όρκο έχουμε πλήρη επίγνωση με ποιους συζητά η Ελλάδα και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, ο "γκρίζος λύκος" δεν συζητά, εκτός αν ο συνομιλητής επιθυμεί διακαώς τη θυσία του.

Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμή του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του: ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ Ἱστορίαι

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Ε.Α.Α.Σ».

https://vimeo.com/500876670

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV