Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση αναφορικά με το «κύμα» παραιτήσεων στο Πολεμικό Ναυτικό.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει επί λέξει για τις 43 παραιτήσεις!

«Στο Πολεμικό Ναυτικό: είχαμε… 43 παραιτήσεις σε 10 ημέρες.

Μόνο στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου δημοσιεύθηκαν οι αποδοχές αιτήσεων παραίτησης ή αποστρατείας από συνολικά σαράντα τρία (43) στελέχη του ΠΝ!

Ένας θα ασχοληθεί σοβαρά με τις ανάγκες του…», αναρωτάται και αναφέρει επί λέξει στη λιτή ανάρτησή του, μέσω Twitter.

Αποδεκατισμός… μισής τάξης

Ο Αυγουστιάτικος ιός των παραιτήσεων, που πλήττει το Πολεμικό Ναυτικό στην κατώτερη βαθμίδα, προκαλεί έντονη ανησυχία στην οικογένεια του, η οποία έσπευσε ήδη και ήχησε γενικό συναγερμό ενημερώνοντας τον πρωθυπουργό στη Σούδα.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πρόκειται για νεαρούς αξιωματικούς που μόλις έχουν ανοίξει τα φτερά τους μετά από την εμπειρία που απέκτησαν στον Στόλο, είχαν ήδη κάνει τις πρώτες εξειδικεύσεις και μεταπτυχιακές σπουδές και τώρα ήταν έτοιμοι να προσφέρουν υπηρεσίες σε επιτελεία ξεκινώντας την αναρρίχηση στην ιεραρχία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενημερώθηκε ότι μέσα σε λίγες μέρες υπέβαλαν την παραίτηση τους αιφνιδίως 14 ανθυποπλοίαρχοι και υποπλοίαρχοι, αριθμός ασυνήθιστα μεγάλος, καθώς επί της ουσίας έτσι αποδεκατίζεται μισή τάξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ