Το βλήμα επιφανείας-επιφανείας «RBS-15» παρουσίασαν οι εταιρείες «Saab» και «DIEHL GmbH» στο ΓΕΝ

Ένα πολύ ενδιαφέρον βλήμα επιφανείας-επαφανείας, το «RBS-15»  παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών «Saab» και «DIEHL GmbH» στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου, τη σουηδική εταιρεία «Saab» εκπροσώπησαν οι Miguel Svensson και Χρήστος Παπαντωνίου, ενώ την γερμανική εταιρεία «DIEHL GmbH» Stefan Eckert ο Δημήτριος Κουτσούκος και ο Γεώργιος Κουτσούκος. Την παρουσίαση παρακολούθησαν αρμόδιοι επιτελείς από τo ΓΕΝ.

Ο πύραυλος RBS-15 είναι ένα κατ Saab Bofors Dynamics, Diehl BGT Defence κατευθυνόμενο βλήμα επιφανείας-επιφανείς, των Saab Bofors Dynamics και Diehl BGT Defence. Ανάλογα με την έκδοση έχει βεληνεκές έως και 300 χλμ. και φέρει πολεμική κεφαλή βάρους 200 κιλών.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV