Ναυτικό ΗΠΑ: «Περήφανοι για το πρώτο ολοκληρωτικά γκέι πλήρωμα ελικοπτέρου»

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει αποφασίσει να φτιάξει «πολύχρωμες» ένοπλες δυνάμεις βασιζόμενοι σε άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Μάλιστα μία από τις πρώτες ενέργειες του Μπάιντεν ήταν να άρει την απαγόρευση Τραμπ για την κατάταξη διεμφυλικών στον Αμερικανικό Στρατό.  

Βασιζόμενο σε αυτό το νέο δόγμα, λοιπόν, το πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δημιούργησε το πρώτο ολοκληρωτικά γκέι πλήρωμα ελικοπτέρου, το οποίο δίπλα στη σημαία των ΗΠΑ έχει κι αυτή των ΛΟΑΤΚΙ.

Την είδηση αποκάλυψε ο πρώην κατάσκοπος και νυν ακτιβιστής των Δημοκρατικών Τράβις Άκερς στο twitter γράφοντας:  «Ιστορία γράφτηκε την Παρασκευή με το πρώτο ολοκληρωτικά ανοιχτά γκέι πλήρωμα ελικοπτέρου».

 

Αν αναζωπυρωθεί η ένταση στην Ουκρανία, ίσως το πρώτο ολοκληρωτικά γκέι πλήρωμα ελικοπτέρου σταλεί να αντιμετωπίσει τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV