Μαύρη Θάλασσα: 20 ρωσικά πολεμικά σκάφη «περιμένουν» δύο βρετανικές φρεγάτες…

Πάνω από 20 ρωσικά πολεμικά  σκάφη έχουν συγκεντρωθεί στη Μαύρη Θάλασσα, για την πραγματοποίηση ασκήσεων. Τα σκάφη προέρχονται, από τρείς Στόλους, της Μαύρης Θάλασσας, της Βαλτικής και τον στολίσκο της Κασπίας.

Στη Μαύρη Θάλασσα όμως αναμένονται και βρετανικά πολεμικά σκάφη. Όπως ανακοίνωσε το βρετανικό Ναυτικό, ένα αντιτορπιλικό type 45 και μια φρεγάτα Τype 23 θα εγκαταλείψουν τη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου του Βασιλικού Ναυτικού που πλέει στη Μεσόγειο και θα κατευθυνθούν στη Μαύρη Θάλασσα μέσω Βοσπόρου.

Και δεν είναι μόνο βέβαια τα ρωσικά σκάφη που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή. Στην Κριμαία η ρωσική Αεροπορία έχει αναπτύξει πλήθος μαχητικών όπως και βομβαρδιστικών  Su-24 και Su-34 και αναμένονται σκηνές USS Donald Cook με τα βρετανικά σκάφη.

 Ένας χρήστης αναρωτείται: Τι «στο καλό» κάνει ο Bojo δηλαδή ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Ταυτόχρονα οι ρωσικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Σε βίντεο φαίνονται μονάδες του αντιαεροπορικού συστήματος S-300 να μετακινούνται στο Κρασνοντάρ, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την Κριμαία σε απόσταση 380 χλμ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV