Στη δημοσιότητα δίνεται φωτογραφία-ντοκουμέντο από το πούλμαν που μετέφερε την ελληνική στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη, το οποίο φαίνεται να είναι διάτρητο στην πίσω πλευρά του.

Συγκεκριμένα, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση και τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα «τροχαίο», τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα προκαλούν πολλά ερωτήματα.

Στη φωτογραφία που παραθέτουμε βλέπουμε ότι το πούλμαν είναι διάτρητο στην πίσω πλευρά του, ενώ υπάρχουν εκτόνωσης εκρηκτικών. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

Η φωτογραφία θυμίζει ένα πούλμαν που έχει δεχθεί επίθεση με βόμβα και όχι ένα πούλμαν που είχε ένα… τροχαίο. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη, υποστηρίζει ότι δεν ξέρει τι έγινε στη Λιβύη. 

Συγκεκριμένα, ο Π. Μαρινάκης, χρησιμοποιώντας γλώσσα που ταιριάζει περισσότερο σε… πρώτες πληροφορίες δελτίου ειδήσεων και όχι σε κυβερνητικό εκπρόσωπο που εμφανίζεται την αμέσως επόμενη ημέρα μετά από μία τραγωδία με πέντε νεκρούς.

Ερωτηθείς αν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιστράτευσε κάτι που θύμιζε περισσότερο σε… έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ