Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: Συναντήθηκε με τον ακόλουθο Άμυνας των ΗΑΕ

Με τον ακόλουθο Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) ταξίαρχο Τζασίμ Αμπντουλά Αμπντούλ Λατίφ Τζασίμ Σουράφα, συναντήθηκε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του ακόλουθου Άμυνας των ΗΑΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη σχέση των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο.

Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υλοποιούν από κοινού δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας που πρόσφατα ανανεώθηκε για πέντε έτη, επισημαίνει το ΓΕΕΘΑ.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, από τις 26 Αυγούστου έχει προχωρήσει η μεταστάθμευση προσωπικού και τεσσάρων F-16 Blk 60 στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συνεκπαίδευσή τους με μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV