Σάλο στο Ισραήλ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες διασκεδάζουν σε πάρτι, το οποίο έχει διοργανωθεί σε μονάδα του Στρατού στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Στο βίντεο, οι Ισραηλινοί φαίνονται να τραγουδούν και να χορεύουν μεθυσμένοι, ημίγυμνοι και με τα όπλα στα χέρια.

Μάλιστα, στο πάρτι είναι καλεσμένος και ο Avihu Pinhasov. Ο γνωστός τραγουδιστής από το Ισραήλ εμφανίζεται στη βάση μέσα σε έναν εκσκαφέα, φορώντας ρούχα βεδουίνου, γυαλιά σκι και κρατώντας μια σημαία του Ισραήλ ενώ από κάτω φαίνονται δεκάδες κινητά τραβούν βίντεο.

Μετά το σάλο κάποιοι στρατιώτες αποπέμφθηκαν από το στράτευμα

Στα επόμενα πλάνα ο Pinhasov έχει γδυθεί και φοράει μόνο ένα φανταχτερό εσώρουχο ενώ κάθεται στους ώμους ενός στρατιώτη των IDF και σφίγγει τους δικεφάλους του μπροστά στους άλλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, που επικαλείται ισραηλινά ΜΜΕ, ο ποπ σταρ κλήθηκε να εμψυχώσει τους στρατιώτες και να τονώσει το ηθικό τους. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα social media έγραψε ότι «συνάντησε λιοντάρια στο όρος Ερμών» και πήγε για να τους ενισχύσει.

Το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας μετά τον σάλο που προκλήθηκε ανακοίνωσε ότι ορισμένοι στρατιώτες αποπέμφθηκαν από το στράτευμα, ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκαν αυστηρότατες πειθαρχικές κυρώσεις.

Οι ίδιοι όταν κλήθηκαν για εξηγήσεις, ισχυρίστηκαν ότι διοργάνωσαν το πάρτι και κάλεσαν τον Avihu Pinhasov να τραγουδήσει γιατί ένας από τους στρατιώτες είχε παντρευτεί πρόσφατα και ήθελαν να του ανεβάσουν το ηθικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ