Οι Ρώσοι εξόντωσαν άνδρες της TCC στη Χερσώνα και δέχθηκαν «επευφημίες» – Δείτε βίντεο
Τα πλήγματα σημειώθηκαν από χειριστές drones της 4ης ρωσικής στρατιωτικής βάσης
Στον εντοπισμό και την εξόντωση ανδρών της ουκρανικής υπηρεσίας στρατολόγησης προχώρησαν χειριστές των ρωσικών δυνάμεων.
Πληροφορίες από διάφορα κανάλια ενημέρωσης στην πλατφόρμα Telegram, αναφέρουν την εξολόθρευση οχημάτων και εξοπλισμού υπαλλήλων της TCC.
Δείτε βίντεο:
“Chup” is handing out gifts in Kherson region
Operators of the 4th military base targeted the positions of the Armed Forces of Ukraine in the Kherson area – and didn’t miss their mark. They hit the enemy’s equipment and strongholds with precision.
The reinforcement supply was… pic.twitter.com/FDGD1nUMVJ
— 🇷🇺 STANISLAV KRAPIVNIK 🇷🇺 (@STANISKRAPIVNIK) July 8, 2026
Mερικοί εξ αυτών, όπως διακρίνει κανείς και στα παραπάνω πλάνα, εξοντώθηκαν τη στιγμή που βρίσκονταν σε όχημα, ενώ άλλοι έχασαν τη ζωή του, ενώ βρίσκονταν μέσα σε κτίριο.
Σημειώνεται ότι τα πλήγματα σημειώθηκαν από χειριστές drones της 4ης ρωσικής στρατιωτικής βάσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε ομαδικές συνομιλίες στο Telegram, λογαριασμοί με έδρα την Ουκρανία, επαίνεσαν την πράξη αυτή των Ρώσων, στέλνοντας «βροχή» επευφημιών μετά την εξόντωση υπαλλήλων της TCC.
O λόγος; Η TCC έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών – ιδίως των αρτιμελών και όσων είναι νέοι- καθώς η στρατολόγηση εκατοντάδων πολιτών γίνεται ακόμη και με βίαιο τρόπο.