Ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν δήλωσε ότι το κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλτούρας και του Χριστιανισμού είναι πλέον η Ρωσία.

Συγκεκριμένα είπε: «Η Ρωσία εξελίσσεται στο κέντρο της παραδοσιακής ευρωπαϊκής κουλούρας και των παραδοσιακών ευρωπαϊκών αξιών που βασίζονται στον Χριστιανισμό».

Η διαπίστωση του Ρώσου προέδρου είναι πολύ σημαντική καθώς δείχνει ότι πλέον αυτό που εννοούνταν πριν από είκοσι χρόνια ως Δύση (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια) έχει πλέον «μεταφερθεί» στην ρωσική Ανατολή, ενώ στις δυτικές κοινωνίες διώκεται!

Η έννοια της Πατρίδας έχει καταστεί ως κάτι διαβολικό, η Θρησκεία ως δεισιδαιμονία και η οικογένεια όπως και η ύπαρξη των φύλων ως κάτι οπισθοδρομικό!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και στην Ελλάδα, όποιος έχει «εμμονή» με αυτές τις έννοιες χαρακτηρίζεται με έμμεσο και έντεχνο τρόπο ως ρωσόφιλος.

Σημειώνεται ότι χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «σύντομα δεν θα μείνει τίποτα από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, εκτός από μνημεία».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σύντομα δεν θα μείνει τίποτα από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, εκτός από μνημεία. Οι παγκόσμιοι φιλελεύθεροι δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ